YouSee, Hiper og TDC Erhverv får adgang til Nord Energis fibernet

Nyt samarbejde mellem Nuuday og Nord Energi giver 121.000 husstande i det meste af Vendsyssel og på Læsø adgang til tv, internet og erhvervsløsninger fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv via Nord Energis fibernet.

Ny aftale giver Nuuday-selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper adgang til Nord Energis nordjyske fibernet, der dækker godt 121.000 husstande.

- Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee, lynhurtigt bredbånd fra Hiper og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv på Nord Energis veletablerede fiberinfrastruktur. Fibernettene udvides løbende, og vi arbejder målrettet på at nå bredest muligt ud. Vi glæder os derfor også til at kunne tilbyde vores digitale løsninger til de mange nordjyske husstande i løbet af 2021, siger Christian Philip Morgan, strategidirektør i Nuuday.

Nord Energi Fibernet åbnede i starten af 2020 sit fibernet for salg fra 3. parts udbydere.

- Borgerne og andelshavere i vores fiberforsyningsområde bor i den lidt mere tyndt befolkede del af landet. Det er vores ambition, at de skal have så mange valgmuligheder som muligt, når det kommer til eks. internet og tv. Derfor har vi åbnet vores net for en række tjenesteudbydere, og nu kommer Nuuday med en hel perlerække af nye muligheder. Det er vi meget glade for, og vi glæder os til samarbejdet, som giver både private og erhvervsdrivende flere digitale valgmuligheder, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Stærke valgmuligheder for danskerne

Samarbejdet mellem Nuuday og Nord Energi Fibernet er, ligesom en lang række andre aftaler mellem fibernetejere og tjenesteudbydere, indgået med OpenNet som bindeled.

- Vi har skabt OpenNet for at fremme samarbejdet i branchen til gavn for forbrugerne. Med en lang række aftaler har vi efterhånden cementeret vores position som fælles brancheplatform. Det forarbejde, vi har lavet med de aftaler, der allerede er sat i drift, betyder, at det er nemt at etablere den tekniske integration mellem nye fibernetejere og tjenesteudbydere. Det er dejligt at se, at vores platform kommer både almindelige forbrugere og vore partnere til gavn, slutter Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet. 

Tv, bredbånd og erhvervsløsninger fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv bliver tilgængelige for kunderne på Nord Energis fibernet i det meste af Vendsyssel og på Læsø i sidste halvdel af 2021.

 

Om Nord Energi Fibernet A/S

Nord Energi Fibernet A/S etablerer og ejer fibernettet i Nord Energis el-forsyningsområde samt i Sæby, Frederikshavn og på Læsø – i alt godt 121.000 potentielle husstande, Nord Energi Fibernet startede udrulning i 2006 og er fuldt udrullet ved udgangen af 2020. Nord Energi Fibernet A/S forestår driften, vedligeholdelsen og udviklingen af fibernettet, herunder udrulning, installation og service. Nord Energis fibernet er åbent for 3. parts udbydere. Nord Energi Fibernet er en del af Nord Energi koncernen med hovedsæde i Hjørring.

 

Om Nuuday

Nuuday består af en række brands, som udfylder forskellige behov hos privat- og erhvervskunder. YouSee, Telmore, Hiper og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign, Relatel og Secu.

 

Om OpenNet

OpenNet blev stiftet i 2018 af energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning og har allerede formidlet aftaler med fibernettene hos Nord Energi, Thy-Mors Energi, RAH Fiberbredbånd og Norlys, samt med tjenesteudbydere som Altibox, Telenor, TDC/YouSee, Hiper, Boxer, Stofa, Fibia, Bolig·Net, Kviknet og Fastspeed.

  

Kontaktinformationer:

Mai-Britt Noe, presseansvarlig i Nuuday: Tlf: 28 93 63 28. Mail: mbno@tdc.dk

Christian Frost Lauritsen, direktør Nord Energi Fibernet A/S: tlf 5154 1110

Henrik Møller Nielsen, direktør for OpenNet A/S: tlf 91151515

Til venstre Christian Frost Lauritsen, direktør Nord Energi Fibernet. I midten Henrik Møller Nielsen, direktør OpenNet. Til højre Christian Philip Morgan, strategidirektør Nuuday.
Til venstre Christian Frost Lauritsen, direktør Nord Energi Fibernet. I midten Henrik Møller Nielsen, direktør OpenNet. Til højre Christian Philip Morgan, strategidirektør Nuuday.
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System