Kontakt Nord Energi Fibernet

Fiberbredbånd er det hurtigste netværk til transport af data.

Almindeligt bredbånd leveres igennem kobberkabler og sætter begrænsninger for, hvor høj en internethastighed du kan opnå med en traditionel bredbåndsløsning.

Fiberbredbånd er baseret på optisk fiber, der gør det muligt at sende og modtage data med lysets hastighed. Dvs. at selve netværket er bygget af lyslederkabler, som er lavet af ultratynde glasfibre, der kan håndtere uanede mængder data. Sammenlignet med traditionelle kobberbaserede kabler har fiberkablerne derfor en langt, langt større kapacitet.

Med fibernettet får du en lynhurtig og stabil internetforbindelse, der sikrer, at du kan være online – og endda streame i HD-kvalitet – med flere enheder samtidig, uden at hastigheden og kvaliteten forringes. Et must i enhver moderne familie!

Vil du have hurtigt internet, så er fiberbredbånd den rette løsning. Fibernettet kan i dag levere op til 1000 megabit, også kaldet 1 gigabit, pr. sekund (Mbit/s), og der er rigelig kapacitet til at skrue hastigheden op, når behovet opstår.

Til sammenligning trækker en typisk ADSL-forbindelse med den bedste vilje og beliggenhed lige ved siden af en central typisk 40 Mbit/s til download og 10 Mbit/s til upload. 

Vi hører meget gerne fra dig

Har du spørgsmål, som du ikke har fået besvaret på vores side med spørgsmål og svar, kan du benytte nedenstående formular til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder for at kontakte os
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System