Velkommen til endnu en udbyder på Nord Energis Fibernet

Der er en stor glæde at kunne byde en ny udbyder velkommen på vores Fibernet i form af Senia Home.

Senia Home er et nyt brand i Danmark, som vil udfordre de etablerede selskaber til private forbrugere.

Senia Home er skabt af Senia Networks, som har leveret netværk og forbindelser til erhvervskunder gennem en årrække, og som nu vil bruge deres erfaringer til også at give den private forbruger den bedst mulige kundeoplevelse.

”Vi er utrolig glade for aftalen med Nord Energi, da det giver os adgang til 122.000 mulige kunder i dele af landet, hvor vi tidligere ikke har kunnet levere. Det kan vi nu, og det glæder vi os meget til. Aftalen betyder også, at Senia er godt på vej til at blive én af de store konkurrenter og derfor kan bidrage til at skabe en god balance blandt de store fiberudbydere. Udover at levere et topkvalitetsprodukt så brænder vores hjerter for at støtte lokale foreninger. Dette bliver nu også en mulighed for os i det meste af Vendsyssel og på Læsø, og det er vi meget taknemmelige for,” fortæller Per Mariager.

Nord Energi Fibernet er glade for at kunne tilføje endnu et brand til det lokale Fibernet. ”Vi har siden vi åbnede vores Fibernet, sagt at vi ville give vores borgerne i vores forsyningsområde helt frit valg når der skulle vælges udbyder af Tv og Internet. Med tilføjelsen af Senia Home, bliver der en endnu mulighed, og det tror vi på er positivt for borgere”, siger Direktør for Nord Energi Fibernet Christian Frost Lauritsen.

Aftalen forventes implementeret således borgere i det meste af Vendsyssel og på Læsø, vil kunne vælge Senia Home som udbyder i 2. halvår af 2022.

8339
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System