Samarbejdsaftale gør Kviknet til den 5. udbyder med adgang til Nord Energis Fibernet

Pressemeddelelse

Nord Energi har netop indgået en samarbejdsaftale med Kviknet, der bliver den 5. udbyder på Nord Energis fibernet, og giver de nordjyske fiberkunder endnu flere valgmuligheder til at udnytte højhastighedsfibernettet.

Nord Energi, som i 2020 vil have udrullet fiberbredbånd i hele deres markedsområde – godt 120.000 adresser i det meste af Vendsyssel samt Læsø, er rigtig godt i gang med at gøre nordjyderne til nogle af landets mest privilegerede, når det kommer til valg af både tjeneste- og indholdsudbyder. Nyeste skud på stammen er Kviknet, som leverer et simpelt, stærkt internetprodukt til en konkurrencedygtig pris.  

- Samarbejdsaftalen mellem Nord Energi og Kviknet er endnu et skridt mod at kunne tilbyde kunderne nøjagtig den bredbåndsløsning, de måtte ønske. Aftalen giver rigtig god mening i forhold til de mange kunder, som ønsker flere valgmuligheder på udbyder af bredbåndforbindelsen, som de selv vil vælge øvrigt indhold til. Vi håber, at aftalen med Kviknet sammen med de øvrige aftaler, kan være den ekstra motivation for de andelshavere som endnu ikke er blevet koblet på nettet, til at blive det. De indtil nu 5 forskellige udbydere på fibernettet giver nemlig et bredt udbud til både private og erhverv, og vil i løbet af 2020 give masser af muligheder for udnyttelse af hurtigt og stabilt bredbånd via fibernettet, udtaler Christian Frost Lauritsen, som er direktør i Nord Energi Fibernet.

Hos Kviknet, som har basis i Odense, er medejer og direktør Yoel Caspersen meget tilfreds med den nye aftale.

- I Kviknet vil vi gerne udfordre kompleksiteten i alle de pakkeløsninger, der findes på markedet. Vi leverer en hurtig og stabil internetforbindelse, hverken mere eller mindre. Vi oplever, at kunderne i højere grad selv vil have lov til at bestemme deres indhold på nettet, og det får de mulighed for hos Kviknet, hvor de desuden får forbindelsen til en konkurrencedygtig pris.  

Kviknet har i forvejen indgået aftaler med andre fiberselskaber, og vil med den nye aftale med Nord Energi Fibernet kunne levere lynhurtigt internet baseret på fiber i det meste af Jylland, mens virksomheden allerede er landsdækkende på kobbernettet og på coax-baseret internet.

Det er den uafhængige brancheplatform OpenNet, som har været mellemled i den nye samarbejdsaftale mellem Nord Energi Fibernet og Kviknet. Aftalen er den seneste af flere nye aftaler på vejen mod et åbent fibernet med frit valg. Og det lysner i forhold til at få de mange nye samarbejder i drift, og Christian Frost Lauritsen kan sagtens mærke, at fiberbranchen er i forandring.

- Et åbent fibernet er for alvor ved at blive en realitet, og det vil også snart kunne mærkes blandt kunderne. Teknikken bag løsningerne er ved at være på plads, og flere fibernet er allerede helt eller delvist åbnet for eksterne udbydere. Så vores forventning er, at 2020 bliver året, hvor kunderne for alvor kommer til at kunne vælge blandt flere udbydere. Der blæser virkelig positive vinde på fiberområdet i øjeblikket, slutter fiberdirektøren fra Nord Energi Fibernet.

Kviknet og Nord Energi er i gang med implementeringsprojekter på OpenNets tekniske platform, og arbejder nu på en konkret plan for Kviknets tekniske adgang til Nord Energis fibernet.

For yderligere information:
Christian Frost Lauritsen, direktør i Nord Energi Fibernet, tlf. 51541110
Yoel Caspersen, medejer og direktør i Kviknet, tlf. 26168140.

Pressemeddelelse som pdf

4414
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System