Så er der blevet åbnet for salg af Fastspeed på Nord Energis fibernet

Fra i dag er der blevet åbnet kommercielt op for, at 121.000 husstande i det meste af Vendsyssel og på Læsø kan købe lynhurtigt bredbånd fra Fastspeed til lav pris.

I oktober sidste år indgik Fastspeed og Nord Energi aftale om at give Fastspeed adgang til Nord Energis nordjyske fibernet. Her i starten af 2021 er teknikken fuldt på plads, og der er således nu åbnet op for bestilling af Fastspeed på Nord Energis fibernet.

”Vi har set frem til at kunne levere Fastspeed til kunder i Nord Energi Fibernet dækningsområde, og vi har sammen med Nord Energi arbejdet intenst og tæt sammen for at få implementeret den aftale, vi indgik for blot få måneder siden. Nu er vi klar – og glæder os i dén grad til at byde de første kunder i området ombord hos Fastspeed”, udtaler Jens Raith, administrerende direktør i Fastspeed.

Prisen bliver skarp – Fastspeed lancerer 1000 Mbit fiberforbindelse til 299,- på Nord Energis fibernet, og bliver således fra start billigste udbyder af lynhurtigt bredbånd på dette fibernet.

Yderligere information:
Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed, tlf. 5151 1246
Christian Frost Lauritsen, direktør i Nord Energi Fibernet, tlf. 5154 1110

7181
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System