Fuld fart på internettet til alle boligforeningernes lejere

I samarbejde med mange af boligforeningerne i Vendsyssel, er Nord Energi Fibernet i fuld sving med at sikre lejerne adgang til både fuld fart på Internettet, og ikke mindst frit valg af udbyder.

Siden udgangen af 2020 har Nord Energi Fibernet kunne forsyne alle godt 125.000 adresser i forsyningsområdet med Fibernet, og nu kommer Fibernet for alvor helt ind i boligerne hos de lokale boligforeninger også. Det har, siden Nord Energi Fibernet begyndte at etablere Fibernet, været en klar målsætning, at alle borgere i forsyningsområdet skulle have adgang til Fibernettet, samt kunne vælge mellem flere udbydere.

”Vi er meget glade for samarbejdet med boligforeningerne, og at vi, i fællesskab, kan sikre deres lejere adgang til frit at kunne vælge den udbyder de mener er den rette for dem” udtaler Direktør hos Nord Energi Fibernet, Christian Frost Lauritsen.

Hos Boligselskabet Nordjylland med hovedkontor i Hjørring og Frederikshavn Boligforening med hovedkontor i Frederikshavn er man også glad for at der er indgået aftale omkring at etablere Fibernet i alle lejemål, og der er allerede udført, eller planlagt arbejde i langt de fleste afdelinger.

”Vi er I boligselskabet rigtig glade for at kunne tilbyde vores lejere mulighed for optimale fiberforbindelser i deres boliger. Vi tror på, at det er et vigtigt parameter for udlejningen af vores boliger i de mindre bysamfund, at der kan tilbyde de bedste net forbindelser. Det er medvirkende til, at vi bliver valgt til og ikke fra.” udtaler Direktør hos Boligselskabet Nordjylland, Torben Fisker.

Hos Frederikshavn Boligforening er etableringen af Fibernettet også et vigtigt parameter for fremtiden. ”Som en helt naturlig del, af en fremtidssikring af vores boliger, har vi i samarbejde med Nord Energi Fibernet fået indlagt fiberforbindelser til vores beboere. Fiberforbindelsen giver vores beboere en mulighed for frit at vælge mellem et stadig stigende antal udbydere, både til TV og internet. Vi betragter fiberforbindelsen som en naturlig del af fremtiden.” udtaler udviklingschef hos Frederikshavn Boligforening, Brian Thomsen.

Det er er dog ikke kun boligforeningerne, der for tiden får etableret Fibernet fra Nord Energi Fibernet. Både andels- og ejerforeninger har samme mulighed, og mange har også enten fået arbejdet udført, eller er i gang med at få lavet aftaler omkring etablering.

8606
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System