Fibernettet muliggør livestreaming til hele verden

Snart rammer verdens 3. største fodboldturnering for ungdomshold igen Hjørring, når Dana Cup for 40. gang løber af stablen. 1100 hold fra 45 nationer i hele verden lægger vejen forbi byen i uge 30 og danner rammen om en fest uden lige.

6 dage med fodbold og stemning

Og Dana Cup ér en fest, men der gås der til stålet, så snart kampen fløjtes op. Over de 6 dage, Dana Cup afvikles, spilles kampe fra morgen til aften. Tusindvis af mål scores, kampe tabes, og kampe vindes. Deltagerne er børn og unge i alderen 11-19 år, og langt de fleste afsted uden mor og far, som formentlig gerne vil følge med i podernes dyst om bolden.

Fibernet og Wi-Fi fra Nord Energi

Dette muliggør Nord Energis fibernet. I år livestreames fra hele 15 baner under turneringen. På den måde kan ikke bare mor og far men interesserede fra hele verden følge med i kampene og stemningen direkte fra Hjørring. Nord Energi Fibernet har indgået samarbejde med Dana Cup, og udover livestreaming via Spiideo Play, etableres gratis Wi-Fi på alle skoler med indkvartering samt centrale steder omkring hovedområdet.

40 års jubilæum

Endnu en gang er der lagt op til fest og farver, når Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed fejrer sit 40. jubilæumsår i uge 30 lige her i Hjørring.

Læs mere om Dana Cup, og find linket til livestreaming her

9110
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System