EWII sender lynhurtigt internet af sted mod mere end 127.000 husstande i Nordjylland og på Læsø

Beboere i Nordjylland og på Læsø har nu mulighed for at få abonnement på fiberbredbånd hos EWII. Det sker blandt andet via en ny samarbejdsaftale med Nord Energi Fibernet, der åbner deres fibernet for internetudbyderen.

Det er en aftale med brancheplatformen OpenNet og en række jyske fibernetejere som med ét slag har udvidet EWIIs dækningsområde, så det blandt andet også omfatter adresser i Nordjylland, Vendsyssel og Læsø.

Nord Energi Fibernet er en af de netejere, hvor beboere i forsyningsområdet nu har mulighed for at vælge fiberbredbånd fra EWII. Her er de glade for at have udvidet paletten med en ny udbyder.

”Vi hilser EWII velkommen i Nordjylland og er glade for samarbejdet. Vores fibernet går ud til 127.000 adresser i Vendsyssel og på Læsø, og det er vigtigt for os at have et attraktivt udvalg af internetudbydere, fordi det også er med til at gøre vores net mere interessant og brugbart for kunderne,” siger Christian Frost Lauritsen, Direktør i Nord Energi Fibernet.

EWII bliver blandt andet også tilgængelige på fibernettet i Aalborg, på Mors, i Thy og det øvrige Nordjylland.

Det er en veletableret internetudbyder, der nu er tilgængelig for nordjyske internetbrugere. EWII har mere end 150 års erfaring som forsyningsvirksomhed, og tilbyder udover internet også landsdækkende elaftaler samt streaming-TV via samarbejdspartneren Allente.

”Udvidelsen af vores fiberbredbånd er en vigtig milepæl i EWIIs ambition om at nå ud til alle danskere. Det åbne fibernet giver den enkelte kunde frit valg til at vælge den bedste løsning, og i EWII har kunderne mulighed for at bruge vores stabile, hurtige internet og døgnåbne support, samtidig med at de kan samle deres el, internet og tv hos os som udbyder,” siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII.

Sund konkurrence

Når fibernetejerne inviterer internetudbydere til at bruge deres net, sker det via den uafhængige platform OpenNet.

”OpenNet er det afgørende bindeled mellem internetudbyderne og fibernetejerne, og ved at give udbydere som EWII adgang til flere fibernet, sikrer vi en sund konkurrence til fordel for kunderne. Når EWII rykker ind på så mange netværk på én gang, betyder det bedre valgmuligheder til rigtig mange danskere,” siger direktør for OpenNet, Henrik Møller Nielsen.

Hidtil har EWII tilbudt internet via fiber til husstande i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Vejen kommuner. Via OpenNet er EWII blevet koblet på syv lokale og regionale fibernet, hvilket betyder, at mere end 1,2 millioner adresser i Jylland og på Sydfyn har adgang til internet fra energikoncernen og internetudbyderen i Trekantområdet.

For yderligere information kontakt venligst:
Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII, tlf. 51915115
Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet A/S, tlf. 91151515

FAKTA OM EWII

EWII Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm.
Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.
Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere.

9057
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System